Založ si blog

Čelíme prudkému zdražovaniu dovoleniek. Spúšťame predaj Last Minute pobytov

Medzi základné princípy družstevníctva patrí spolupráca, vzájomná pomoc a solidarita. V našom družstve ich vieme uplatniť aj v takej oblasti akou sú lacnejšie dovolenky. V dnešných časoch čelíme prudkej inflácii a zdražovaniu takmer všetkého. Národná banka Slovenska už oznámila, že s dvojcifernou infláciou môžeme počítať aj na budúci rok. Zvyšujúce ceny energií sa podpíšu aj na vyšších cenách dovoleniek a je úplne jedno, či dovolenkujeme cez cestovnú kanceláriu v hoteloch, alebo ideme na vlastnú päsť do súkromného apartmánu, pretože náklady stúpnu všetkým bez rozdielu.

Už niekoľko rokov vďaka spoluvlastníctvu dovolenkových nehnuteľností v našom družstve poznáme a užívame si výhody dovolenkového programu PV a cestujeme po celom svete. Spoločne zdieľame náklady a efektívne tak využívame svoj majetok. To nám dovoľuje ďalej budovať pasívne príjmy pre členov. Teraz sme sa však rozhodli, že niektoré výhody, ktoré sa nám ponúkajú sprostredkujeme aj nečlenom družstva. Takto sa aj nečlen družstva dostane k lacnejšiemu hotelovému či apartmánovému ubytovaniu vo vyše 2700 destináciách sveta.

Celý tento náš projekt výhodných Last Minute pobytov je veľmi pekne vyjadrený v nasledujúcom výroku jedného družstevníka Samuela Ormisa, ktorý zakladal v časoch kríz na Slovensku potravinové družstvá. Vďaka tomu sa mali dobre nielen družstevníci, ale všetci ľudia, ktorí to potrebovali.

“Pri veľkej vatre zohrejú sa mnohí, i takí, čo na ňu dreva nenakládli.”

Len vďaka vernostnému programu obsiahnutom v našom overenom know-how je Tradičné družstvo schopné ponúkať výhodné dovolenkovanie počas celého roku nielen nám členom, ale odteraz už aj nečlenom. Máme v družstve s týmito výhodnými pobytmi dlhoročné praktické skúsenosti vďaka nášmu jedinečnému dovolenkovému programu PV, preto sme sa rozhodli rozšíriť trh nášho pôsobenia. Je pravdou, že s našou ponukou dovolenkových pobytov budeme pôsobiť na silnom konkurenčnom trhu, ale nebojíme sa toho. Máme totiž niečo, čo iní nemajú. 

Na Slovensku je veľa cestovných kancelárií, agentúr a pôsobí tu veľa online celosvetových sprostredkovateľov ubytovania, rôzne rezervačné portály. V čom  budeme teda iní? Odlišovať sa budeme výrazne nižšou cenou oproti trhovým cenám klasických online rezervačných portálov, ako je napríklad booking.com. Už v prvých našich Last Minute ponukách si môžeme všimnúť rozdiel medzi trhovou cenou a cenou, ktorú ponúkame cez naše družstvo, a to až 50 %. Práve výrazne nižšia cena za ubytovanie bude našou tzv.“nespravodlivou výhodou”. Môžeme si to dovoliť len preto, lebo sme družstvo a náš model podnikania je úplne iný ako v bežnej cestovke. Sme vlastníkmi know-how, ktoré je znalcom ocenené na viac ako 1 mil .eur a v ktorom je zakomponované aj doživotné dovolenkovanie pre nás členov. Práve toto nás odlišuje od ostatných spoločností a sme preto jedineční. Naša stratégia predurčuje družstvo k tomu, aby bol model výhodných Last Minute dovolenkových pobytov trvalo udržateľný. Vlastníme dovolenkovú nehnuteľnosť Hotel Raj v Slovenskom raji a plánujeme rozširovať vlastné dovolenkové destinácie aj v iných lokalitách. 

V súčasnosti si už pripravujeme predajný web (bude na doméne lastminute4you.eu ), kde si naše Last Minute pobyty bude môcť zakúpiť ktokoľvek aj online. Budeme otvorení aj spolupráci s cestovnými kanceláriami, ktoré tiež budú môcť ponúkať svojim klientom naše Last Minute pobyty. Ak sa Vám ale už teraz niečo zapáči z našej ponuky, neváhajte nás kontaktovať. Môžete nás sledovať aj na našom FB.

Vďaka tomu čo budujeme, môžeme podporovať nielen rodiny všetkých družstevníkov, ale aj ich blízke komunity. Spoločne tak môžeme čeliť prudkému zdražovaniu a vzájomne si pomôcť. Práve o tom je spolupráca a vzájomná pomoc. Ak chcete vedieť čomu sa venujeme, spoznajte nás bližšie napríklad vo videu TU. Môžete si prečítať aj ďalšie naše blogy, v ktorých sa venujeme družstevníctvu a družstvám.

Členovia Tradičného družstva 

Tradičné družstvo – zrodilo sa a rastie v čase ekonomickej recesie

30.06.2022

Družstvá boli vo svojej podstate zakladané vždy z popudu potreby riešiť krízovú situáciu, v ktorej si jednotlivec sám ťažko poradil. Nebolo to inak ani v prípade vzniku nášho Tradičného družstva, ktoré vznikalo najmä z dôvodu narušenia kontinuity dlhoročného projektu, ktorého sa protiprávne zmocnila úzka skupina osôb. Ako to už býva v realite, spravodlivosť si [...]

Poznáte výhody ekonomiky zdieľania? Spoznajte s nami “kooperatívne dovolenkovanie“

12.06.2022

Je zaujímavé, že keď sa veci pomenujú modernejším spôsobom, ľudia k nim majú väčšiu dôveru. Keď sa povie zdieľaná ekonomika (sharing economy), mnohí ľudia zbystria pozornosť a sú ochotní počúvať, lebo im to evokuje niečo nové, dobré a prospešné pre nich, kde dokážu ušetriť svoje peniaze. Jedno príslovie hovorí, že pre stromy nevidíme les, a tak aj my niekedy [...]

Družstvá ako štíty proti chorobám ekonomiky a Covid-19.

04.06.2022

Vedeli ste, že aj družstvá majú svoj medzinárodný deň? Medzinárodný deň družstiev (MDD) vyhlásilo Valné zhromaždenie OSN 16.decembra 1992 a slávi sa prvú júlovú sobotu. Tento rok pripadá na 2.júla. Ústrednú tému tohtoročného MDD vyjadruje slogan: “Družstvá budujú lepší svet.” Či tomu veríte alebo nie, družstvá skutočne budujú lepší svet. Sú [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Tradičné družstvo

Združujeme viac ako tisícku členov družstva zo Slovenska, Poľska a Českej republiky a ďalších štátov EU, záujemcov o projekt zameraný na tvorbu pasívnych príjmov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 28483x
Priemerná čítanosť článkov: 2191x

Autor blogu

Kategórie